04 november, 2008

Kransar

Ibland kan jag tycka att halmkransar är lite små fula. De ska ju helst inte synas så mycket, men det " lyser" ju alltid igenom lite. Ibland lönar det sig dock att vara lite små slarvig. Jag råkade nämligen lämna en av mina halmstommar ute en vinter ( under tak ). Och då blev den i rätt färg för mig.

Jaha , ska den se ut så här , eller ? ...


Ska jag sätta ett band runt den ? ... eller ...


Ja , den här gången blev det så här . Lite blankt band och ett kort .Som ni ser håller jag igen med jul utstyrseln än, men nog är man sugen på att börja , och tittar man i Julboken från Jeanne d`Arc Living så skulle den kanske platsa som julkrans , det är liksom en annan färgställning än vad vi är vana vid , himla snyggt faktiskt och inte så skrikigt .... jaa, hur som helst, det får bli ett par enriskransar på våra nya dubbeldörrar. Problemet är att fästa dem, man vill ju inte ha onödiga spikhål , så jag får nog spika fast dem med band från insidan och låta det gå ut där uppe , ja ni fattar nog ... det löser sig , men kransar ska det bli !

Ha nu en bra vecka !
På återseende


2 kommentarer:

Vit Spets sa...

Hej!
Tack för kommentaren blir alltid så glad :)
Ljuvliga kransar Du har fixat - än har jag inte lyckas göra någon krans.

Ha en bra eftermiddag
//Siv

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

HAHA ja det var verkligen drastiskt! Ja stackars våra män =)Men hellre det än min makes blandning av både svär- och könsord =)
Kransarna var helt ljuvliga! Började med en mosskrans med den blev så sne och ful att jag kastade snabbt!

Kram Anita