16 augusti, 2010

Sommar

Hoppas att ni har haft en lika skön sommar som jag. Massor av sol och värme och roligt på alla sätt och vis. Sommaren 2010 är snart förbi. Tänk så fort tiden går då man trivs som bäst ...

Snickrat och målat på huset har det också blivit. Äntligen är norrgaveln på huset klar och vi har börjat jobba på långsidan ned åt havet. Gaveln var ingen lek för det lutar hit och dit. Mycket tålamodsprövande för den hjälte förklarade snickrande mannen i huset. Nu är det inte bara att snickra på , om någon nu trodde det , nej , först ska grunden muras och repareras, seeen är det snickring och målning av det hela. Ja , men det knatar på , så att säga =)

Jag sa ju att jag önskade en djungelliknande trädgård , och jag fick det ... uj,uj vad det har växt. Vi har ju haft sol och regn om varannat , och det är ju perfekt för växligheten. Nu får jag ta fram "djungelkniven" för att röja en väg genom lianerna. Det här ska föreställa en av ingångerna i trädgården =) Thi hi ;)

Humlen når upp till himlen , men himlen räcker inte till, så den strävar sig bort mot yttre rymden ...
Ja , så vill jag ju ha det =)

Mycket har hunnits med av varierande slag . Det sista roliga var att besöka Formex mässan i Stockholm. Där fanns det grejer =), du milde tid ! Inköpen är avklarade , så nu är det bara att invänta leveranser. Jajemän !!!
Hoppas nu att vi snart ska ses igen , har vilat lite från datorn i sommar, men nu är jag redo att blogga och jobba igen =)
Ha det gotti gott och njut av det vackra !
Kram Sussi O
5 kommentarer:

EM sa...

Ja det har varit lite tyst från dig det sista :-)
skönt att du haft en bra sommar. Vilka söta pelargoner. Humle är tacksamt, det växer t o m hos oss, och det säger inte lite, hi hi.
kram elsamarianne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hör att du haft en bra sommar, líte bloggpaus kan vara skönt ibland. En trädgård med mycket växter är fint, din humle var rejält hög.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det låter som du haft en bra sommar. Även om man har en del att göra har man ju ingen "stämpelklocka" att passa. Skönt att ni hunnit med en del på huset. Här har det växt ganska bra också, jag har ingen machete så sekatören fick duga för att få lite ordning på buskarna.

Ha det så bra!
Kram,
Regina

Lissboden sa...

Hej Sussi!
Vad roligt att höra från dig igen. Jag har saknat dig här i bloggvärlden.
Som vanligt ser ni ut att ha haft projekt på gång. Ni ser ut att ha haft en fin sommar med tanke växtligheten.
Visst är det mycket på Formex att titta på. Det hade varit roligt att få hälsa på dig där och snacka lite.
Må så gott!
Kramar från Maria

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket jobb men ett sånt vackert hus ni har!!! Det är som väntan på tomten när man väntar på lastbilarna, jag har ju inte köpt in ngt själv men lika kul ändå när man jobbar i butik... tack snälla du för rara ord om reportaget! Mari.