24 september, 2009

Då går vi in i utbyggnaden. Det är som ett sånt där "kinderägg" som barnen fick när de var små. Tre önskningar i ett. Ett badrum , en vattenklosett ( vi har ju haft torrdass) och en tvättstuga.

Köpte en gammal kommod som jag målade och köpte till ett nytt runt tvättställ. Spegeln ovanför är verkligen nött och halvdimmig. Bra på morgonen när man mest liknar en rugguggla =)
En enda "färgklick" finns där inne och det är den här gamla stolen i svagt grönt. Här är det laddat för ett himelskt bad med badsalt och tvål av väldoftande slag. Sjöstensgolvet skymtar där under.


I fönstren har jag inga gardiner. Men för att kunna vara lite privat så har jag fyndat lite gamla jalusiluckor som har målats och får nu fungera som insynsskydd.Här är det djupa gjutjärnsbadkaret. Här blir det vatten upp till hakan. Tassarna är inte av lejontyp , utan av en mer rak och enkel modell. Nu väntar jag bara på att vattnet ska kopplas in ...Dörren ut har fått en hängare som jag köpt på "Lantlif Anettes" loppis i sommras .
Passar perfekt på dörren för handdukar och annat smått och gott. Det gäller att utnyttja alla utrymmen i utbyggnaden.

Det var allt för idag.


På Måndag "går vi in i " tvättstugan.


Ha nu en fin fin helg !

Kram från Sussi O

11 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket fint badrum ni fått. Vackert med allt det vita mot golvet. Och stolen är jättefin, perfekt avställningsyta när du badar. Jalusiluckorna är så himla fina, dom liksom sätter stilen.
Ha nu en toppendag
Kramar
AnnaMaria

LantlivsAnette sa...

Åhhh du..där har jag varit, känns helt underbart att se på bilderna...känner mig lite hemma..fniss..
Tänk när vattnet kopplas på..rena lyxen blir det !! Då måste du ta ett bad läääänge..
Kraaam Anette

Susanne sa...

Tack för en stund med inspirerande och fina bilder..Önskar en fortsatt go dag..Kram

Ylle by heart sa...

Superfint :-)
Där i badet ska du ligga tills du somnar.... njuta!

Västbacken sa...

Vad jättefint badrum. Vilket underbart sjöstensgolv.

Ha en bra helg.

Lotta

Majas skafferi sa...

Hej! Vad kul att du "är tillbaka"! Förstår att ni haft fullt upp, men det blir ju så fint till slut! Verkligen lyxigt med nytt badrum mm.. och kommoden med handfatet var toppenfin! Önskar dig en trevlig helg!

Viola sa...

SÅ fint ni fått till det....) har oxå köpt en gammal kommod och jagar nu handfat...är en marmorskiva på kommoden så jag får se om jag sänker ner ett handfat eller köper ett som du...ha en skön helg, kram

Lönnen 13 sa...

Åh vilket fint badrum ni har!
Har precis förklarat för mannen som nu för fullt byter fönster i alla rum att jalusiluckorna inte får stå i "slänghögen".
Jag fick en konstig blick med en undran vad jag ska ha dem till!!
Finns ju mycket att använda dem till ser jag.
Kram Anneli

Lissboden sa...

Vad fint badrum du har fått. Kommoden är såå fin. Precis en sådan skulle jag vilja till min toa men jag har inte hittat någon än. Jalusiluckorna blev pricken över i.
Badkar vill jag också har när vi ska bygga ett lite sparum.
Ha en fin vecka!
Kram/Maria

Ulrica sa...

Vad fint det blev! Det är er väl förunnat att äntligen ha ett badrum. Hälsa alla
Kram
Ulrica

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色