21 september, 2009

Toa,bad och tvättstuga

Hej igen , alla bloggare. En och annan har nog trott att jag har ramlat ned från målarstegen eller något annat eftersom bloggen har stått så still. Men det blev helt enkelt en bloggpaus av det mer gigantiska slaget. Jag hade inte tänkt det, men det blev bara så otroligt mycket att göra , så tiden räckte helt enkelt inte till. Men nu ska här bloggas, för blogga är KUL.

På grund av allt jobb med huset och annat har jag endast skött trädgården med "en armbåge" i sommar. Och super torrt har det också varit , jag tror vi fick regn två, tre gånger den här sommaren. Inte bra alls för grödan. Men några gurkor och tomater blev det i alla fall ...


Här kommer några rysliga bilder från förra sensommaren då vi började med våran lilla utbyggnad av toalett, bad och tvättstuga. När man ser gropen är det ju overkligt att det faktiskt står en byggnad där nu. Oj,oj så många handtag det var ogjort där då ...


Ett skutt fram i tiden visar spantringen på bygget. Mycket kvar att göra även då . Där jag stod och fotade. står nu en ny byggnad som vi kallar pumphuset. Tänk vad roligt det är att fota under arbetets gång och se tillbaka på hur det såg ut då ...


Här är då den lilla utbyggnaden färdig utvändigt. Det ska naturligtvis även byggas en trappa , men den ligger inte på toppen av vår prioriteringslista just nu. Många penseldrag innan det blev det här resultatet. Allt material var ju nytt och omålat . Även fönstren var trärena , så det blev några varv med linoljepenseln ... men nu är det klaaart !Här är andra sidan på bygget . En byggställning står i vägen för fotografering , men ni får se mer sedan. Till höger står pumphuset som ska inrymma vattenpump, värmepanna och en massa pelargonier som ska övervintra hade jag tänkt =)
På Fredag ska vi äntligen ta oss in i utbyggnaden , så ska ni få se hur det blev.
Ha nu en fin fin vecka , så ses vi på Fredag !
Kram från Sussi O4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej, kul och höra av dig igen. Ni har hunnit en del sen sist. Så fina fönster ni har på nya byggnaden. Och så fint med den röda färgen.
Goa kramen
AnnaMaria

Susanne sa...

Hej..ja det trodde jag!! ;)
Nej men det blir väl så när man har så mycket att göra..Vad fint det blev!! Här byggs det oxå en tvättstuga men det är långt ifrån färdigt..Roligt att du är tillbaka..Kram Från Fare

LantlivsAnette sa...

Hallojsan !!
Åhh vad roligt med ett nytt inlägg från dig..nu när jag har varit hemma hos dig så är det ännu härligare att se dina bilder !!
Vad ni är flitiga, hur går det med köks golvet ?
Vet du, jag hade en sån fin känsla i hela kroppen sen jag hade varit hemma hos dig !! Ni har verkligen ett snällt och fint hus, med riktig hemtrevnad !!
Vi hörs snart igen
Kraaam Anette

Lissboden sa...

Hej Sussi!
Vad kul att du är ute på banan igen. Jag förstår att ni har haft mycket med målningen och det tar trots att en hel del tid att blogga och framför allt att kolla runt och kommentera.
Vad duktiga ni varit med er utbyggnad. Jag ser fram emot att få titta in nästa vecka eller när det blir.
Ha en fin helg!
Kram/Maria