15 oktober, 2009

Salen

Har gjort i ordning en liten hörna i salen nära musikanläggningen . På med lite textil och den moderna fåtöljen blev lite mer "anpassad till oss. Planen är att sy ett linne överdrag till stolen och fotpallen som hör till . Just nu finns det inte tid till det, så det fick bli den snabba varianten.På väggen sattes en tallrikshylla och lite små saker som dekoration ... man hoppas ju X:et håller sig på plats, så det inte dimper ner i skallen ...Lite tidningar och böcker , en enkel ljusburk och en pelargon som tar sista andetaget för i år . Vips, så har man sig en liten myshörna =) Inget dyrt och flådigt , utan ett ihop plock av det man redan har är inte så dumt...Öppna skåp och lådor , du har säkert något du glömt eller en gång tröttnat på , men som kanske passar alldeles utmärkt i ett nytt sammanhang ...
Att jag gillar katter är väl inget nytt. Måste få visa en av våra tre sötnosar. Snuttan har en liten egenhet. Hon sover nämnligen på huvudet lite då och då ... är det någon fler som har en sån katt ? Skulle vara kul att veta ...


Ha nu en trevlig helg !

Vi ses på Måndag och då ska jag visa hur jag krampaktigt klammrar mig fast vid sommaren genom inredningen =)

Vi tangenterna Sussi O
6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Nämen du, vikken mysig hörna du har fått till där !! Wow..är det inne i salen, den som inte hade nåt golv när jag var hos dig ??
Såååå fint..
Och lilla kissen som sover med huvudet på sne...gulligt..
Ha nu en toppen helg vännen
Kraaam Anette

Västbacken sa...

Trevlig helg till dig med!

Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken go katt du har, har aldrig sett den sov-stilen förut. Hon ser för go ut. Och den snabba varianten blev väldigt bra, jag gillar din myshörna. Det är så bra med quiltar, och gott och sitta på. Perfekt ställe för bra musik och mys.
Ha en toppenbra fredag
Kramar
AnnaMaria

Majas skafferi sa...

Hej! Jättefint, det behöver inte vara "dyrt och flådigt"..det enkla är ju det finaste! Gammalt som man har sen förut blir helrätt på nytt ställe! Vi har likadana skrivmaskiner ser jag också :)!
Ha en trevlig helg!

Susanne sa...

Så jätte fint..Jag skulle gärna satt mig i din fåtölj nu och bara myst med en härlig tidning..Ser så rofyllt ut...Kissen är ju underbar,,ja dom har verkligen sina egenheter dessa underbara djur ,,älskar katter jag med..Kram till en go kväll

houseofchandeliers shabby chick sa...

Hejsan
Oj så fint ni gör överallt i ert hus, så smakfullt.
Tänker på fönstren ni sätter in, ja det är inte lätt att veta hur fönstren såg ut, men det var säkert ungefär som de ni sätter in, man brukar kunna se gamla spår i stockarna hur stora de varit i alla fall.
Och nu ser jag att det sitter en förstärkning, längst stockarna, så bra.
Ja du är då begåvad med att göra vackert i ditt hem, och så gamla hus..........Ja det finns inget vackrare, och inge mer jobb heller, men vilka rustika material.
Bilden längst ner från ditt växthus den är ju så unnnnnnderbar.
Ha en bra dag.
Kram Zara